Concert gratuït de VerdCel al Palau Comtal de Cocentaina

VerdCel presenta el seu nou disc, PetjAdeS, al Pati d’Armes Palau Comtal de Cocentaina. Es tracta del darrer treball, en el que els alcoians reten homenatge a les cançons i trajectòria artística de Raimon. El concert, que se celebra a partir de les 22.00 hores, és gratuït.

La bona acollida que està tenint PetjAdeS radica, segons Alfons Olmo, “a la qualitat de la música amb la que hem treballat”. PetjAdeS, que és un llibre-disc, recull les versions que els d’Alcoi han fet sobre 14 temes de Raimon. Els amants de la música del de Xàtiva trobaran un disc ple de matisos inesperats que converteixen les cançons en terrenys completament inexplorats. S’ha de tindre en compte, continua Alfons, “que són els temes de Raimon però amb l’inconfusible segell de VerdCel”. Aquesta delicatessen musical es presenta, a més, al complet; amb tota la banda i les vídeoprojeccions que acompanyen la música en directe.

Tal i com s’ha dit, “es tracta d’un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on el verdader protagonista és la comunicació amb el públic”.