Concentració contra la Crisi i les retallades a Xàtiva

Dijous 28 d’abril, ales 20,00h, davant l’Ajuntament de Xàtiva

Davant la crisi econòmica, eixim al carrer
Un grup de veïns i veïnes de Xàtiva davant l’actual situació
econòmica, social i política de la nostra ciutat, hem decidit passar a
l’acció i denunciar la precària situació per la qual passa la nostra
ciutat.

Saps que a Xàtiva hi ha actualment un total de 3136 persones aturades?
Saps que a Xàtiva l’atur no ha parat d’augmentar en el que portem de 2011?

Quines són les polítiques realitzades per l’Ajuntament de Xàtiva per tal de fer front a aquesta situació? Cap. Els qui governen a Xàtiva semblen més preocupats per fer grans obres faraòniques (places de bous, ciutats dels esports, grans fonts i rodones….), que per la qualitat i les condicions de vida de les persones que hi vivim a aquesta ciutat.

Davant de tot açò, creiem que és l’hora d’eixir al carrer i fer visible que l’actual situació de crisi econòmica ve provocada pels especuladors, els bancs, els polítics… i qui està pagant les conseqüències som la classe treballadora.

Per això, fem una crida a tota la ciutadania de Xàtiva perquè participe de la concentració contra la crisi econòmica i l’atur que tindrà lloc el pròxim dijous dia 28 d’abril a les 20 hores davant l’Ajuntament de Xàtiva.

US ESPEREM!!

Coordinadora contra la crisi i les retallades.

3 comentarios sobre “Concentració contra la Crisi i les retallades a Xàtiva”

 1. Me parece bien la manifestación, por otro lado me sorprende que no se haya publicado en este diario, una noticia tan grave como la de los perros envenenados en Xàtiva.. :S

 2. Estem bojos o que?
  Ara resultará que les retallades de les pensions i de les retribucions als funcionaris son per culpa del Rus.
  Evidenment Zetaparo no te res a vore en la actual situació económica que pateix tota Espanya amb vora 5.000.000 d’aturats.
  Pugeu chillar tot el que voleu, pero la gent no es boba i el proper día 22 parlará la democracia.

  Un Xativí.

 3. El ayuntamiento de Xàtiva si que potencia la contratación lo máximo posible, mediante escuelas taller, Becas… etc. mediante sus obras faraónicas y permisos, se están creando puestos de trabajo, hay gente trabajando en la «ciutat de l’esport», también en la escuela oficial de idiomas y en el centro cultural de Xàtiva, al igual que en el teatro. Gracias a gestiones del ayuntamiento de nuestra ciudad empresas privadas están estableciendo sedes en Xàtiva, decathlon a dado muchos puestos de trabajo (gracias a la gestión del ayuntamiento decathlon esta en Xàtiva, pues estaba previsto que se abriera en Alzira) , en el centro comercial también hay mucha gente contratada… Todo esto es gracias a las gestiones por parte del ayuntamiento… esta claro que estamos en tiempos difíciles, pero solo nos queda arrimar el hombro y pelear mucho para salir de esta, (cosa que los ayuntamientos también están luchando)

  Animos a todos. Suerte.

Los comentarios están cerrados.