Comença el torneig de futbol sala faller

Els partits d’aquesta nit tancaran la primera jornada del grup A

Aquest dilluns va començar el torneig de futbol sala faller de Xàtiva, tant en la modalitat femenina com en la masculina. El partit femení, disputat en el pavelló de voleibol entre les comissions de Passeig i Ferroviària, va acabar amb un resultat de 13-0. Pel que fa al primer partit masculí, corresponent al grup A, es va produir un empat a dos (2-2) entre Murta Maravall i Passeig.

Als partits van assistir la Fallera Major de Xàtiva 2016, Adriana Pérez, així com la seua Cort d’Honor. Totes elles van gaudir del seu primer acte oficial com a màximes representants del col·lectiu faller xativí, després de ser nomenades el passat diumenge.

Hui dimecres, Selgas Tovar i Sant Jordi tancaran la primera jornada del grup A (Raval descansa), a les 22:15 al Francisco Ballester. El partit femení, a partir de les 23:15 al pavelló de voleibol, enfrontarà a República Argentina i a Raval.

El campionat s’allargarà fins al 14 de desembre en el cas de les xiques, que s’enfrontaran dues voltes en fase de lliga, mentre que els xics jugaran a partit únic durant la fase classificatòria passant a quarts de final, semifinals i al partit que decidirà el guanyador, que se celebrarà el 17 de desembre.

El torneig està dirigit per àrbitres federats, i cada partit té una durada de dos parts de vint minuts. D’altra banda, una setmana després començaran els campionats de pàdel, en el que participaran tretze parelles masculines, set femenines i vuit mixtes.