Cesk Freixas ofereix un càlid concert a Xàtiva

El fotoperiodista David Segarra va presentar el llibre “Viure, morir i nàixer a Gaza”

Multitud de persones van assistir dissabte al naixement de la nova etapa del Festival de la Cançó a Xàtiva, que es va celebrar a l’Espai Cultural “La Nova”. El fotoperiodista valencià David Segarra, acompanyat de l’editor de Sembra Llibres, Joan Carles Girbés, va presentar el seu darrer llibre “Viure, morir i nàixer a Gaza”.

Un llibre de fotografies i textos sobre la vida quotidiana a aquest territori palestí. Segarra va destacar les similituds de les vides dels ciutadans de Gaza amb el poble valencià. Va fer una crítica als mitjans i a la professió periodística sobre com es destaca sempre l’escenari de guerra sense parar mai atenció a la vida quotidiana, també alegre i perseverant, d’aquesta població.

Seguidament va ser el torn de l’actuació del cantant de Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas. Freixas es va mostrar en tot moment càlid i agraït amb la ciutat de Xàtiva. Va fer un repàs antològic dels seus discos centrant-se sobretot en les cançons del seu darrer treball, «Protesta», corejat per un públic emocionat i entregat.

L’organització del Festival de la cançó ha mostrat la seva satisfacció per la inauguració del festival i anuncia properes actuacions en els pròxims mesos.