Cerdà crida a la mobilització ciutadana per tornar l’optimisme a Xàtiva

El candidat del PSPV afirma que l’Ajuntament servirà als ciutadans i no als negocis privats

Roger Cerdà ha estat proclamat esta vespada oficialment candidat del PSPV a l’alcaldia de Xàtiva per a les pròximes eleccions municipals en l’assemblea celebrada a la Casa de la Cultura. El candidat socialista, que ha obtingut l’aprovació del 95% dels militants i cap vot en contra, ha animat als militants i a la ciutadania a la “mobilització” anant a “cada casa, cada plaça, cada bar i cada botiga” per crear “la nova majoria que torne l’optimisme a Xàtiva”.

Cerdà afirma que el PSPV serà “el motor del canvi” en les pròximes eleccions, i ha animat a “la unió per fer el nou projecte renovador”, projecte que faça al ciutadà “abandonar la resignació i el lament per una política que el ninguneja”. El líder dels socialistes afirma que el pròxim govern municipal “ha de tornar a treballar per a tots els xativins, i especialment per aquells més necessitats”, amb la qual cosa assegura que cal canviar la dinàmica perquè “la casa de tots ha de ser la casa per servir als ciutadans, i no als negocis privats com ha demostrat que han fet Rus i el PP”.

El Projecte de 2011 “ja s’està construint” proclama Roger Cerdà, qui explica que al llarg d’esta legislatura “ja hem peleat pels que més ens necessiten com les persones sense treball, les persones discapacitades, les persones depenents o els ciutadans que demanen una educació pública de qualitat”. Així Cerdà afirma que “malgrat el menyspreu que ha demostrat per ells el PP”, ells “seran la prioritat per al nou govern de progrés”.

El candidat del PSPV anima a “tancar una etapa d’excessos, de desaprofitament de la bonança econòmica, d’irregularitats en els contractes, de balafiament i opacitat en la despesa dels diners públics com les Nits al Castell o la Plaça de Bous”. Cerdà demana acabar amb un llarg període “d’abandonament del patrimoni com el Convent de Santa Clara, despreocupació pel centre històric i renúncia als nostres origens”.

Finalment el líder socialista ha animat a “crear un govern fet pels ciutadans i que es preocupe per ells”, i deixar enrere un alcalde com Rus que “viu a València pel seu interés personal i que pensa més en ajudar al seu president Camps que als ciutadans de Xàtiva que són els que l’han posat a governar”. D’esta forma assegura que el nou projecte requerirà “sacrifici i esforç, però amb optisme” perque el treball “no serà per ajudar als negocis dels amics, sino per millorar els serveis dels ciutadans”.