Centenars de valencians es concentren davant el Consolat del Marroc

Manifestació València

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es desplaça fins a València per tal de manifestar la seua repulsa i absoluta indignació per l’assassinat del jove sahrauí de 14 anys Nayem Elghari a causa dels trets de la policia marroquina.

Centenars de valencians s’han concentrat a les portes del Consolat del Marroc a València per tal de manifestar la repulsa i la indignació per l’assassinat del jove sahrauí a causa del trets de la policia marroquina. Entre altres persones, han participat Dolors Claramunt, presidenta de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià, Mohamed El Mamun Ahmed, representant del Front Polisari al País Valencià, Carmen Carvajal i Juan Vicente Luz que fa unes setmanes van estar d’observadors en L’Aaiún, així com nombroses persones representant al col·lectiu de solidaritat sahrauí. Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva s’adhereix igualment al manifest de la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sàhara (CEAS-Sáhara) que s’ha llegit a la concentració d’avui 26 d’octubre.

Manifestació a ValènciaPer una altra banda, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva realitzarà demà dijous 28 d’octubre, a les 19 hores, a la Casa de Cultura de Xàtiva la seua assemblea ordinària on es prepararan les activitats que realitzarà d’ací a final d’any. Cal destacar que en aquestos moments està organitzant els preparatius de la propera Caravana d’Ajuda Humanitària. També preparà les accions de protesta i de denúncia respecte a la violació dels drets humans que pateix la població sahrauí per part del Marroc.

Estan convidats totes les persones que vulguen participar amb la causa sahrauí o qualsevol dels programes que desenvolupen al llarg de l’any (Vacances en Pau, Recollida d’Aliments, Jornades…)