Castelló de Rugat celebra el Porrat de Sant Antoni este cap de setmana

A les 20: 30 es cremarà la foguera de Sant Antoni a la plaça de la Constitució
La novena edició del porrat de Sant Antoni de Castelló de Rugat arriba carregat de novetats. Com reconeix el regidor de festes, Paco Gómez: “volem donar-li un aire nou al porrat per a promocionar el comerç local, un sector clau de l’economia local».

Per aconseguir-ho, comptaran amb quatre food-trucks, els vehicles de moda en matèria d’alimentació. Tres d’ells oferiran menjar salat i l’altre, dolç. Els que vulguen portar-se la carn la podran torrar en la zona de torrada lliure habilitada i sopar en les taules de la zona gastronòmica. La nit del dissabte, a més, estarà amenitzada per les versions dels 80 i els 90 de la Ray-Band.

Els més menuts podran disfrutar d’una gran zona de jocs tradicionals de fusta, inflables per a botar, circuit de cars o futbolins gegants. També hi haurà una zona d’exposició de vehicles. Tot això sense oblidar les paradetes de comerços locals i associacions, així com el mercat medieval. Com assenyala Gómez, «la nostra voluntat és que tant els veïns de Castelló com els dels pobles del voltant puguen escollir entre moltes opcions i conèixer els productes comerços locals i les activitats que promouen les associacions, pilars fonamentals per al desenvolupament del poble».

El porrat s’inaugurarà dissabte a les 11 del matí. A les 20: 30 es cremarà la foguera de Sant Antoni a la plaça de la Constitució, precedida pel passacarrer de la banda de música. Diumenge al migdia serà la benedicció dels animals a l’ermita, la rifa del porquet i el repartiment del pa beneït. A les 17 hores, a l’encreuament dels carrers Ausiàs March i Joanot Martorell, ballarà el grup de danses l’Ofra.