Carcaixent organitza un concurs de Música Amateurs en Valencià

El Consell de la Joventut de Carcaixent amb l’ànim de promoure la creativitat entre la joventut carcaixentina i valenciana, així com de fomentar la música en valencià, convoca el concurs del “Concert per la Llengua 2012”.

Per poder participar al concurs, els components dels grups de música han de tindre entre 16 i 35 anys. A més, els citats grups han de comptar amb cinc temes originals compostos en valencià, els quals no poden estar editats ni explotats per cap discogràfica. Cosa que limita el concurs del “Concert per la Llengua” a grups de música amateurs.

Per participar en el concurs, cal inscriure’s al correu electrònic del Consell cjcarcaixent@yahoo.es o per correu ordinari a l’adreça:
Consell de la Joventut de Carcaixent
Apartat de correus, 47
46740 Carcaixent

I han de facilitar la informació següent:
a) Breu ressenya biogràfica del grup.
b) Tres temes originals.
c) La lletra íntegra dels temes presentats.
d) Una fotografia dels seus membres i/o el logotip del grup.
e) Fotocopia del DNI de cada un dels membres del grup. Així com el permís patern o dels representants legals dels menors de 18 anys.

Entre totes les maquetes presentades, la comissió permanent del CJC escollirà les quatre finalistes que participaran en un concert el 21 de juliol, al pub Dau al Set de Carcaixent. Un dels grups guanyadors serà elegit pel públic a través d’una enquesta al Facebook del Consell. L’altre guanyador serà seleccionat pel jurat.

Els dos finalistes actuaran en el “Concert per la Llengua 2012”, que tindrà lloc en el mes de setembre. I compartiran cartell amb dos grups de renom, dintre del panorama musical valencià, com són Pirat’s Sound Sistema i Aspencat.

Els grups interessats ja poden descarregar-se les bases des de la web del CJC (www.cjcarcaixent.org) i posar-se en marxa!