Cap xiquet sense regal de Reis

Els socialistes van recollir centenars de joguets per a infants sense recursos d’Ontinyent

La seu del PSPV-PSOE d’Ontinyent acollia dijous la IV edició de la ja tradicional recollida de joguets que els socialistes realitzen per tal que tots xiquets i xiquetes de la ciutat tinguen el seu regal de Reis. Militants, simpatitzants i ciutadania en general d’Ontinyent i de nombroses localitats de La Vall d’Albaida feien efectiva la donació de centenars de joguets per als infants sense recursos, que seran distribuïts a través de Càritas.

Tant el secretari general del PSOE d’Ontinyent, Juan Pablo Úbeda, com la Secretària d’Organització de Joves Socialistes, María Cortés Mengual, han recordat que es tracta d’una campanya destinada a “donar als xiquets i xiquetes el combustible necessari per a poder somiar, per poder relacionar-se amb el seu voltant i per suposat amb la gent que l’envolta”.

Úbeda i Cortés coincidien també en assenyalar que “a Ontinyent la crisi i les retallades ens estan afectant de manera important, ha deixat a moltes famílies sense possibilitats materials per poder fer gaudir als més menuts d’una il·lusió en forma de joguet. Des de Joves Socialistes d’Ontinyent i Partit Socialista d’Ontinyent, volem aportar el nostre granet d’arena, recollint joguets per als més necessitats”, concloïen.