Canals: Dia de paelles i disfresses

imgp6003
El dissapte, 19 de Setembre de 2009, tindrá lloc a Canals la tradicional Mostra de Paelles al Poliesportiu Municipal. Com cada any l’Anjuntament repartirà des dels 11:00 fins als 13:30 hores al Mercat Municipal amb el lliurament del tiquet, boses amb tots el ingredients necesaris per a confeccionar aquest menjar típic valencià per a 10 persones.
imgp6417
La passada edició va congregar a més de 3000 persones. Aquest any és realitzarà la II Edició del Concurs de Samarretes, i com a novetat el jurat estarà compost per la Regina de Fira, la Srta. Rebeca Juan Barberá i els seues Dames. El concurs contarà amb 4 premis de 100 € per als millors samarretes.

Per altra banda, a la Carpa Jove Quatre Camis tindrà lloc unn Concentració de Dj’s amb degustació de Mojitos a partir dels 17:30 hores. Per la nit tindrem a l’orquestra Nomada amenizant el ball de disfresses. El tradicional concurs de disfreses contarà amb set premis per a la secció grupal de adults; tres premis per a la secció grupal infantil; tres premis per a la secció individual adults; i tres premis per a la secció infantil individual.
imgp5974