Canals acull dissabte la Fira Outlet

S’estima que més de 4.000 persones visitaran l’esdeveniment comercial

Canals acull aquest dissabte la Fira Outlet, que tindrà lloc a l’Avinguda Vicente Ferri de la localitat. S’estima que més de 4.000 persones visitaran aquest esdeveniment comercial impulsat per la regidoria de Promoció Socioeconòmica. La demanda per a ocupar llocs a la Fira és molt elevada i ja han confirmat la seva participació molts comerços de diversos sectors: moda de senyora, cavaller, infantil, calçat, joieries, regals, llibres, informàtica, mascotes, decoració i llar.

L’horari serà de 9 a 18 hores.
Després de diverses edicions en les quals la Fira Outlet va cobrant cada vegada major rellevància, aquest esdeveniment pretén crear un espai propici, on els empresaris puguen interactuar amb el mercat i promocionar els seus béns i/o serveis.

D’aquesta manera es persegueix no solament la venda de productes, sinó construir relacions amb els clients i efectuar nous contactes comercials.
 Així, hi ha un programa d’activitats que al mateix temps que servirà per a donar a conéixer l’oferta de productes i serveis existents, enriquirà l’ambient i crearà un ambient lúdic-festiu a la ciutadania en general.