Caixa Ontinyent anticipará el pagament de les factures als proveïdors de l’Ajuntament d’Ontinyent

El conveni subscrit hui entre Caixa Ontinyent i l’Ajuntament pretén injectar liquiditat i mantindre actives les empreses.

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent han firmat un conveni de col·laboració per a injectar liquiditat a les empreses proveïdores de l’Ajuntament que facilita la bestreta del cobrament de les factures emeses entre juny i desembre d’enguany.

En l’acte, ambdós entitats han estat representades pels seus màxims responsables, Jorge Rodríguez com a Alcalde de la Ciutat, i Rafael Soriano com a President de Caixa Ontinyent, acompanyats pel Regidor d’Hisenda, Josep Francés, i el Director General de la caixa, Vicente Penadés.

Amb este conveni, ambdós entitats fan possible una via de finançament específic perquè les empreses proveïdores de l’Ajuntament puguen cobrar les seues factures de manera més ràpida. Així, Caixa Ontinyent anticiparà fins al 80% de l’import de la factura conformada per l’Ajuntament, amb un tipus d’interés del 6% anual, fins que l’Ajuntament abone la factura (es preveu abans del 31-5-2012), i amb una comissió d’obertura de crèdit de l’1%.

El Regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Ontinyent, Josep Francés, ha ressaltat que “dos institucions tan importants com l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, l’única caixa valenciana, siguen capaços de posar-se d’acord” per a firmar un conveni, que segons va apuntar Francés, “facilita el cobrament als proveïdors, afecta positivament els seus treballadors i per tant a tota la ciutadania”, i demostra que les institucions d’Ontinyent “estan pendents d’ajudar als ciutadans. És de valorar –Ha continuat el regidor d’Hisenda- que l’Ajuntament i Caixa Ontinyent hagen arribat a este acord en un moment tan difícil com el que vivim”, destacava.

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, ha afirmat que “treballem per i per a la nostra gent. I és en moments com este quan cobra tot el seu sentit el compromís de recolzar i impulsar les nostres empreses, la nostra economia i, en definitiva, el nostre benestar. Ací és on realment es demostra la implicació i la responsabilitat que assumix una entitat financera”.

Els interessats en esta línia de bestretes, podran obtindre informació tant en l’Ajuntament de la ciutat com en qualsevol oficina de Caixa Ontinyent.