cristina-munoz
Bona classificació dels Sub-15 i Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- en la Prova Nacional de La Garriga
Cristina Muñoz, Sandra Vera i David Siles disputaren en Menorca el Campionat d’Espanya Sub-19
El passat cap de setmana, en plena segona pasqua, es va disputar en La Garriga (Barcelona) la 12a Prova del Circuit Nacional de Categories Inferiors Sub-15/Sub-17 en ella van participar els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Bárbara Salinas, Anna Feliu, David Cervelló i Cristian Vera en la categoria Sub-15, María Solves, Sandra Vera i David Siles en la Sub-17; obtenint uns bons resultats en les modalitats i categories en què van participar.
David Siles va ser segon en individual masculí Sub-17, al perdre en la final davant de Marc Gallardo, per 21/10 i 21/19.
En Sub-17 dobles mixtos la parella Sandra Vera / David Siles van ser tercers i María Solves / Cristian Vera es classificaven quarts.
Cristian Vera es va classificar quint en l’individual masculí Sub-15, després de guanyar tres encontres, ficar-se en quadre final i en quarts perdia a tres sets per 21/16, 18/21 i 21/10 davant d’Arnau Durán que en octaus havia derrotat també David Cervelló que s’havia ficat en quadre i va jugar lesionat.
Finalment en el doble mixtos Sub-15, Anna Feliu i David Cervelló van ser quarts, sens dubte la lesió de David va influir en la classificació final.
El jugador alemany de bàdminton adaptat Thomas Wandschneide soci del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- on ha estat entrenant durant tota la temporada, es va proclamar en Dortmund (Alemanya) el passat dia 19 d’abril Campió d’Alemanya en cadira de rodes, en individual masculí, dobles i mixtos.
thomas-wandschneider
Thomas que viu en Els Poblets, es desplaça dimarts i dijous a Xàtiva a mantindre’s en forma i al mateix temps ajuda en la preparació tècnica dels jugadors del club xativí. El jugador alemany ha sigut capaç de superar la seua condició de minusvàlid i convertir-se en un extraordinari jugador, amb una rapidesa de cadira i raqueta impressionant i amb el geni d’un gran campió.
El pròxim cap de setmana, entre el 24 i 26 d’abril, es disputarà a Menorca el Campionat d’Espanya Sub-19, està previst que els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- Cristina Muñoz, Sandra Vera i David Siles es desplacen per a disputar la competició.
Dissabte que ve dia 25 a les 09:30 h., es disputaran els Campionats Provincials dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” a nivell Provincial de les categoria Sub-13 i Sub-15, en la província de València es disputarà la competició a Manises, i esta prevista la participació dels huit primers classificats individuals i les sis primeres parelles de dobles i mixtos, entre els que es troben jugadors del club xativí.
També en esta setmana entre el 21 i 24 d’abril està previst que es dispute el Campionat d’Espanya Universitari a Valladolid, amb una àmplia presència de jugadors xativins. Amb la Universitat de València jugaran Javier Alcázar, Jorge Alcazar, David Rivas, Inma Aparicio, Ainoa Belenguer i Laura Richart; amb la Universitat d’Alacant jugaran Sandra Chirlaquè i Luís Siles; i amb la Universitat Politècnica Natxo Belenguer.