Bocairent obri el Nadal amb la jove companyia del Ballet Masters

Els emissaris reials recolliran diumenge les cartes dels xiquets de la localitat

Aquest diumenge, 18 de desembre, tindrà lloc el tret d’eixida del Nadal a Bocairent amb l’arribada dels emissaris reials i amb l’inici de l’ampla programació cultural preparada des del consistori. Així, passat el migdia els patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient romandran a la plaça de l’Ajuntament per recollir les cartes dels més menuts per tal de conèixer les seues peticions.

De vesprada, prendran el relleu la dansa i la música. En primer lloc, el Teatre Avenida obrirà les seues portes per acollir els 50 joves d’entre 9 i 17 anys que conformen la Jove companyia del Ballet Masters d’Ontinyent que representaran, a partir de les 17.00 h, l’espectacle “Peter Pan” amb una durada d’uns setanta minuts. El muntatge, qualificat com “una revelació en el món de la dansa i de la interpretació”, compta amb una acurada posada en escena que conjuga a la perfecció el vestuari, la música, l’escenografia i la il·luminació fruit del treball d’un grup nascut “per tal de canalitzar-hi tot l’entusiasme d’una generació de joves ballarins que estimen l’art de la dansa” com destaquen des de l’escola mateixa.

A més, l’oferta cultural es completarà a les 18.30 h amb el concert de nadales a càrrec de l’Agrupació coral de Bocairent a l’església del Monestir. D’aquesta forma, “pretenem oferir propostes de gran qualitat que aconseguisquen atraure el públic durant uns dies tan especials com el del Nadal”, segons assenyala la regidora de l’àrea, Paqui Cabanes, “amb una combinació d’iniciatives culturals, esportives i lúdiques que completen els actes festius propis d’aquesta celebració tan entranyable”.