Bocairent inverteix prop de 300.000 euros en la millora de la part est del Poliesportiu municipal

bocairent-

L’actuació preveu una pista de tennis, una polivalent, una de pàdel i uns nous vestidors
Bocairent acaba d’iniciar la remodelació de la part est del Poliesportiu municipal gràcies a una inversió de 274.301,99 euros procedents del Pla d’instal·lacions esportives 2007-2012, un programa impulsat per la Generalitat Valenciana, les tres diputacions provincials i els consistoris beneficiaris. En el cas de la localitat de la Vall d’Albaida, l’objectiu del projecte és “reformar, crear noves unitats, posar en servei, dignificar i reactivar l’espai esportiu existent”.
Els treballs estaran enllestits en quatre mesos i afecten una superfície de 4.092 metres quadrats on es crearan tres pistes: una de tennis, una polivalent per a bàsquet o tenis i una de pàdel, esport que fins ara no es podia practicar en infraestructures municipals. A més, l’actuació preveu l’enderrocament dels actuals vestidors per construir un mòdul completament nou adaptat a les normatives vigents així com la col·locació d’una porta d’accés al recinte.
Les obres s’emmarquen “en la millora global de les instal·lacions esportives de Bocairent que hem realitzat durant els últims quatre anys”, segons apunta l’alcalde Josep-Vicent Ferre, qui recorda “altres ítems assolits com la remodelació del frontó o la implantació de la gespa artificial al camp de futbol”. El primer edil també remarca la finalitat d’esta estratègia “continuada en el temps que no és altra que oferir unes condicions òptimes per a la pràctica de l’esport per la seua contribució al benestar dels veïns i per suposar una alternativa saludable de deport”.