Blanc Mobles, campió de les 24 hores de voleibol d’Ontinyent

dsc_0208

L’organització destaca que les 24 hores de 2009 han estat un èxit de participació
Ontinyent, 20-07-09

L’equip Blanc Mobles s’ha endut el trofeu al campió d’aquestes passades 24 hores de voleibol de l’Ajuntament d’Ontinyent. Sense perdre un sol set, els campions arribaren a la final contra “Beata primerenca”, un equip composat per jugadors del CV Xàtiva, en el que es presumia el partit més interessant del torneig. El partit es va jugar amb molta igualtat de banda de tots dos equips, encara que el saber fer dels de Blanc Mobles va aconseguir que el resultat final els fóra favorable.
dsc_0219
En el partit pel tercer i quart llocs, Barredesiertos, composat per jugadors juvenils del CV Canals, batien Regalos Vaello per dos sets a un en un partit emocionant que es va haver de resoldre en el tercer set. Barredesiertos són un equip que caldrà tindre en compte d’ara endavant, i que segur que en el futur milloraran la posició d’enguany. Per la seua banda, Regalos Vaello continua sent l’exemple clar del nivell de la lliga local, ja que any rere any, aconsegueixen ficar-se en la lluita pels trofeus, enfrontant-se a equips amb gent federada i donant la talla.
Respecte al torneig en sí, Natxo Quesada, cap visible de l’organització, comentava que “ha estat un gran èxit la participació que hem aconseguit enguany, amb 18 equips en total, 12 dels quals estaven composats per ontinyentins i ontinyentines.” Quesada també espera “que algun dels equips que han participat es facen l’ànim i decidisquen formar part de la lliga local, per tal de poder gaudir del volei cada dissabte.”. Finalment, va voler destacar “l’equip de les escoles esportives de volei, que han jugat per primera vegada unes 24 hores i han quedat molt contentes.”