Bádminton Circuit Nacional Sub-13 y Sub-17

Es va disputar en Huelva en el Poliesportiu «Las Américas» els dies 8 i 9 d’Octubre la 1ª Prova del Circuit Nacional de les categories Sud-13 i Sud-17, puntuable per al Ranking, a la mateixa han assistit diversos jugadors de la Comunitat Valenciana..
Les classificacions més destacades en la categoria Sud-17 han segut en l’individual masculí, on David Cervelló del Club Xàtiva va quedar en octaus de final. En la mateixa ronda quedaven en individual femení Inés Sánchez del Club Alacant i Andrea Arrones del Club C.San Fernando de València. En el doble mixt Bárbara Salinas i David Cervelló, del Club de Xàtiva van perdre en quarts de final.

LLIGA NACIONAL DE CLUBS
En l’agenda esportiva del pròxim cap de setmana cal destacar la tercera jornada de la LLiga Nacional de Clubs que es disputarà en la ciutat de Xàtiva el proper dissabte 15 d’Octubre, on el Club Bádminton Xàtiva València Terra i Mar s’enfronta al Club Pitius d’Eivissa a les 16:30 hores en el Pavelló de Voleibol.