Bàdminton: Els veterans xativins no van defraudar en la 2a Jornada del Rànquing Autonòmic

quique-1
En el primer partit de la segona volta de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es desplaça per a enfrontar-se al C.B. Benalmádena
Els veterans xativins no van defraudar en la 2a Jornada del Rànquing Autonòmic que es va disputar diumenge passat a Xàtiva

Dissabte que ve 28 de novembre el C.B. Xàtiva -València, Terra i Mar- es desplaçarà a Màlaga per a disputar la 6a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, s’inicia amb esta els partits de tornada on el club xativí s’enfrontarà al C.B. Benalmádena amb el propòsit de donar la volta al resultat advers, 3-4, que va obtindre en el seu enfrontament a Xàtiva; no serà tasca fàcil perquè els pavellons andalusos són sempre durs per als equips visitants ja que els seguidors els omplin i es crea un ambient dur per a l’equip visitant, a pesar d’això l’equip xativí que espera comptar amb tots els seus efectius intentarà obtindre un resultat final favorable que li referme en la classificació.
Dissabte passat dia 21 es va disputar en el Centre de Tecnificació d’Alacant, la 2a Jornada dels “XXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria Sub-15, modalitat de dobles i mixtos, en ella van participar els jóvens jugadors Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- i de l’Escola Municipal de Bàdminton. Es van disputar un total de 76 encontres en una intensa matinal esportiva on estos jóvens jugadors ho van donar tot en cada un dels seus encontres.
En dobles masculins José Manuel Vaig ferrar i Guillem Clar van ser campions en el grup B, Josep Gadea i Raúl Martínez van ser subcampions en el grup F, i semblant va ser el resultat obtingut per Michael Llorens i Antonio Sanchís en el grup G.
En dobles femení Andrea Arrones / Nerea Alventosa, E. M. E. Vidal / Xàtiva, van ser campiones en el grup A.
Finalment en dobles mixtos es van proclamar campions en el grup A, Nerea Alventosa i José Manuel Ferre.
Al mateix temps els preseleccionats Sub-15, David Cervelló, Alex Abellán, Bárbara Salinas i Anna Feliu integrats en el grup específic de treball de cara a conformar la Selecció Autonòmica, van tindre la primera jornada d’entrenament dirigida per la tècnic Ana Ferrer.
El diumenge 22 es va disputar en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), la 2a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans en les modalitats de dobles i mixtos, en la que els jugadors xativins van aconseguir unes molt bones classificacions que reafirmen els bons resultats ja obtinguts en el rànquing anterior.
En dobles A, la parella Ana Ferrer / Mª J. Emmangre, Xàtiva / El Campello, eren campiones en el grup 1, Vicente Ferrer / Quique Ureña eren primers en el grup 2, i Julio Martín / David Ramal, Xàtiva / Ibi, ho eren en el grup 3.
En dobles B, la parella xativina Luís Siles / Francisco Rivas eren primers en el grup 1.
En doble femení, Rosa Giménez / Mª Loli López, Xàtiva / El Campello, van ser primeres junt amb Mónica Manrique / Esther Forneli del Club San Fernando de València, van ser segones Teresa García / Mónica Soro.
En dobles mixt A grup 1, Julio Martín / Rosa Giménez eren campions i Vicente Ferrer / Mónica Manrique, Xàtiva / San Fernando, eren segons, i en el grup 2 Ana Ferrer / Quique Ureña es classificaven segons. En dobles mixtos B, Francisco Rivas / Mónica Soro eren primers en el grup 1, i Carlos Martínez / Antonia Jiménez ho van ser en el grup 2.
Finalment en superveterans, Carlos Martínez / Francisco Vergara van ser segons.
En dobles mixto A grupo 1, Julio Martín / Rosa Giménez eran campeones y Vicente Ferrer / Mónica Manrique, Xàtiva / San Fernando, eran segundos, y en el grupo 2 Ana Ferrer / Quique Ureña se clasificaban segundos. En dobles mixtos B, Francisco Rivas / Mónica Soro eran primeros en el grupo 1, y Carlos Martínez / Antonia Jiménez lo fueron en el grupo 2.
Finalmente en super-veteranos, Carlos Martínez / Francisco Vergara fueron segundos.