Avancen a bon ritme les obres en el Camp de futbol de Genovés

Les obres de remodelació del Camp de la Foieta, iniciades a finals d’Agost es troben ja en la fase de col·locació de la gespa artificial, després de la construcció dels murs perimetrals, vestuaris i anivellar del terreny de joc.

Esta obra, forma part del El Pla d’Inversions en Instal·lacions Esportives de Gespa Artificial de l’empresa pública IMELSA i compta amb un pressupost de 490.000€. A banda s’han construït els nous vestuaris i un edifici per magatzem, bar i centre social.

Per a l’alcalde de la localitat, Emilio Llopis:Esta infraestructura esportiva completarà l’oferta d’instal·lacions esportives en un poble on tradicionalment l’esport es viu i practica intensament. Era necessari adequar les instal·lacions existents del camp de futbol i ara anem a comptar amb un camp modèlic on s’han cuidat tots el detalls en la seua funcionalitat i en la col·locació de gespa d’última generació. A final d’Octubre La Unió Esportiva Genovès i tots els aficionats podran gaudir d’un camp nou, novedos i on els vora 100 xiquets del club podran entrenar i jugar.

Un comentario sobre “Avancen a bon ritme les obres en el Camp de futbol de Genovés”

  1. Que barbaritat,en que estan gastanse els dines de tots.Han pensat en la gent que va a vorer els partits.Es gasten els diners del poble en coses que no son de necessitat.Com acabarem,lo que deiurien de fer es controlar estos gastos i deixa manera no putxernos tant els impostos,damunt el mes beneficiats els jubilats(que tenen el sueldo asegurat)i els que tenen familia nombrosa,que vergonya.

Los comentarios están cerrados.