Anna Feliu del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- sèptima, en dobles femení, en el Campionat d’Espanya Sub-15

ana-feliu
Foto feta per Javier Alcazar de Anna Feliu en joc

Dissabte que ve es disputarà a Xàtiva el Campionat Autonòmic Sub-17

El passat cap de setmana, entre el 15 i 17 de maig es va disputar en A Estrada (Pontevedra) el Campionat d’Espanya Sub-15, fins allí es van desplaçar quatre jóvens jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Bárbara Salinas (Sub-15 de primer any), Anna Feliu (Sub-13), Cristian Vera (Sub-15 de segon any) i David Cervelló (Sub-13), sota la direcció tècnica d’Ana Ferrer. La valoració a nivell tècnic del joc desenvolupat pels jugadors ha sigut positiva, segons informes de la tècnica del club, més si es té en compte que dels quatre jugadors participants només un era de Sub-15 segon any i dos eren de la categoria inferior Sub-13.
Pel que fa a la classificació cal destacar el sèptim lloc nacional aconseguit en dobles femení per Anna Feliu / Mouna Chakkour, del C.B. Xàtiva / C.B. Xàbia, al caure en quarts de final en dos sets davant d’Ariadna Gallardo / Blanca Lucas del C.B. Granollers.
En l’individual masculí, queia en octaus de final Cristian Vera que va perdre a tres sets enfront de Daniel Álvarez del C.B. Oviedo per, 21-16 / 12-21 / 21-15; per la seua banda David Cervelló queia en prèvies i no aconseguia entrar en quadre.
En individual femení Bárbara Salinas aconseguia ficar-se en quadre però no va aconseguir passar la primera ronda.
En dobles mixtos Bárbara Salinas / Cristià Vera queien en octaus de final davant els quals finalment es proclamarien Campions d’Espanya en la modalitat Víctor Martín / Laura Martín del C.B. Veleta, en una trobada a dos sets per 21-18 / 21-12; per la seua banda Anna Feliu / David Cervelló queien en la primera ronda a dos sets davant d’Antonio Llopis / Mª Carmen Casermeiro d’Andalusia.
Dissabte que ve dia 23, en horari de 09:30 a 16:30 h, es disputarà el Campionat Autonòmic Sub-17, en el Pavelló Municipal de Xàtiva, última competició dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”.
Estan inscrits els millors jugadors de la Comunitat, tant Sub-17 com Sub-15, pertanyents als clubs de: Alacant, Aspe, El El Campello, Ibi, Teulada, Xàtiva -València Terra i Mar- i les Escoles Municipals de Xàtiva, Beneixama i Xàbia. Tots els aficionats al bàdminton i a l’esport en general podran disfrutar d’una intensa matinal esportiva on el bon bàdminton està assegurat per la qualitat dels participants.
Patrocina l’esdeveniment: El Consell València de L´Esport, l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, el Consell Esportiu Municipal i Restaurant El Palasiet.