ANIMA commemora el Dia Internacional del Càncer de mama a Ontinyent

Amb una jornada lúdic-esportiva-musical i una conferència

ANIMA reprèn el seu calendari trimestral d’activitats amb la commemoració del Dia Internacional del Càncer de mama, que se celebra el 19 d’octubre. Un dia molt important perquè aquest tipus de tumor segons la SEOM (Sociedad Española de Oncología Médica) suposa anualment 28.000 casos dels 220.000 diagnosticats de càncer, no obstant cada dia veu augmentat el seu percentatge de curació.

En aquest sentit, per tal de conscienciar a la població, ANIMA ha organitzat una jornada lúdic-esportiva-musical que tindrà lloc el diumenge 18 d’octubre a la Plaça de La Concepció. Una cita enfocada per a tots els públics que començarà a les 11:00 h. i que comptarà amb la col·laboració de Masters i Esport i Dansa, qui portaran a terme classes gratuïtes de Zumba i Ioga, activitats infantils amb la col.laboració dels Juniors de Sant Carles i actuació musical a càrrec d’ AD LIBITUM.

El president d’ANIMA, Lluís Muñoz indica “aquesta jornada, que l’any passat va comptar amb més de 200 persones, pretén consolidar-se com una data per conscienciar a tots els públics perquè el càncer de mama no és sols una qüestió de dones, és una qüestió de tots perquè la pateixen de igual manera els seus familiars, amics, companys, etc.”

Per altra banda, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de Diputació de València i ANIMA han programat una conferencia sobre càncer ginecològic i de mama que tindrà lloc el dilluns 19 d’octubre a les 19:30 h. al Centre Cultural Caixa Ontinyent.