Angulo del PSPV recrimina a Vila la mala gestió i planificació de l’educació pública de la ciutat amb els seus contínus canvis d’opinió i el menyspreu amb que tracta els ciutadans de Xàtiva

img_5942

Els socialistes lamenten que el regidor faça contínuament el rídicul incomplint reiteradament les seues promeses. La mala gestió del partit popular finalment obligarà els alumnes del Simarro el proper curs a estudiar en barracons

El regidor del partit popular, Ramon Vila, afirma ara que fins el mes de gener de 2010 no estarà a punt el nou IES Simarro, rectificant per enésima vegada les seues paraules. Açò és una prova més de la mala planificació que el partit popular de Xàtiva aplica en materia educativa.

Tal i com ve denunciant el partit socialista i com ja va advertir en una nota de prensa Angulo, regidora responsable dels assumptes educaitus del PSPV-PSOE de Xàtiva, el darrer mes de maig quan afirma que ”els alumnes que estudiaran el pròxim curs a l’IES Simarro hauran de fer-ho en barracons i de forma massificada per culpa de la falta de planificació de l’equip del partit popular i, especialmente, per l’obcecació del regidor d’educació i del propi Alcalde”.

Angulo: “Vila en aquests moments ja no és un regidor en qui es puga confiar, no és creible cap de les seues afirmacions ja que igual va avant que arrere, diu blanc que negre i queda patent la seua nefasta gestió en materia educativa que acabarà abocant, si no rectifica, la ciutat de Xàtiva a un caos innecessari”.

Angulo li diu a Vila qué déu fer perque es puga començar a estudiar al no IES SImarro en gener de 2010 per tal que no vaja “marejant al personal” i per tal que “no torne a fer el ridícul donant dates que sap que no pot cumplir”:

En primer lloc caldrà acabar el nou centre i qualsevol persona que s’aproxime i observe l’estat de les obres amb tota probabilitat arrivarà a la conclussió que amb tres o quatre mesos vista no estarán en condicions òptimes per començar a funcionar.

En segon lloc caldrà que l’Ajuntament i l’empresa que gestiona el PAI del Palasiet solucionen el problema de la llum per tal que el centre puga funcionar, no será admisible que el centre comencé a funcionar amb generadors externs que l’única cosa que produiran sean soroll i contaminació. L’Ajuntament ha de fer un esforç per solucionar quant abans aquest tema que és cabdal perquè un centre educatiu puga funcionar amb normalitat.

I, finalment, caldrà que l’empresa adjudicataria del PAI del Palasiet lliure a l’Ajuntament finalment l’obra perquè en l’actualitat és imposible accedir a peu al nou IES Simarro. És imprescindible que els solars de la zona estiguen convenientment tancats, que els solars amb obres complisquen escrupulosament la normativa de seguretat per tal d’evitar qualsevol accident i que la circulació de vehicles per la zona estiga perfectament regulada, perque serna centenars de xiquets i xiquetes els qui diariament hauran de fer el trajecte a peu o en ciclomotor des de la zona habitada de Xàtiva fins a l’extrarradi on tan amablement han ubicat el nou institut.
Per tot això, “Sr. Vila, Sr. Rus deixen d’enganyar els ciutadans, donen solucions immediates als problemas que vostés mateixos creen i tinguen en compte que les seues filies i fòbies afecten a centenars de famílies que de cap manera mereixen la indiferencia amb que les tracten”, sentencià Xelo Angulo.