L’Olleria: AEMO redefineix els seus objectius i busca incorporar nous socis

La Associació de Empresaris de l’Olleria (AEMO) ha decidit ampliar els seus objectius i fomentar la incorporació de nous associats.

Un replantejament integral de l’entitat que és fruit de la reunió que van mantindre els membre de l’entitat la setmana passada, i en la que també participà el regidor de Promoció Econòmica, José Vidal.
AEMO, que agrupa actualment a una trentena d’empresaris del polígon del Carrascot, va nàixer amb l’objectiu de dotar de seguretat esta zona empresarial. Esta funció ara ha estat assumida per l’ajuntament, a través de la Policia Local, de manera que AEMO vol ara reenfocar els seus objectius i funcions.

L’entitat s’ha marcat com a prioritari incorporar com a membres a empresaris de tota la població, no exclusivament del polígon, per tal de guanyar força com a interlocutors del sector. Entre les funcions que tindrà el nou AEMO estarà crear una xarxa d’informació útil per als associats sobre subvencions o noves normatives, tramitar cursos de formació i conferències, i fomentar l’accés a les noves tecnologies.
Per tal d’incentivar l’agrupació de noves empreses a AEMO, des d’ara i fins a desembre no caldrà pagar quota a l’hora d’apuntar-se. Per al 2010 les quotes per als associats seran: de 15€/anuals per a les empreses de fins a tres treballadors, de 30€/anuals per a les de fins a vint-i-cinc treballadors, i de 45€/anuals per a les de més de 25 persones contractades.