Àmplia representació del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- en les Seleccions Autonòmiques Sub-15 i Sub-17 que competiran en el Campionat d’Espanya en Edat Escolar

jugadores-concentrados-descansando

Dissabte passat dia 6 es va realitzar en el Pavelló Municipal de Xàtiva la concentració preparatòria per a Campionat d’Espanya en Edat Escolar de Seleccions Autonòmiques Sub-15 i Sub-17 que es disputarà en Aranda del Duero (Burgos) entre el 23 i 28 de juny convocada per la Federació Valenciana de Bàdminton.
Els preseleccionats Sub-15 i Sub-17 convocats pels seleccionadors autonòmics Iván Gallardo i Liberto Navalón van entrenar davall la seua direcció al llarg d’una intensa jornada que va finalitzar a les 20:00 h., moment en el qual el seleccionador autonòmic va donar a conéixer els components definitius d’ambdós Seleccions.
En la selecció Sub-15 integrada per huit jugadors, quatre xics i quatre xiques, han sigut seleccionats del club xativí en xics Cristian Vera i David Cervelló, en xiques Bárbara Salinas i Anna Feliu.
En la selecció Sub-17 també integrada per huit jugadors, quatre xics i quatre xiques, han sigut seleccionats del club xativí en xics Carlos Mateu i David Siles, en xiques Sandra Vera, Marta Llorens i María Solves; han quedat com a reserves en xics Guillermo Ramírez i Adrià Mancebo.
El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- mostrava la seua satisfacció al convertir-se el club xativí en la base d’ambdós seleccions.