Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà a les dos fires que es desenvoluparan aquest cap de setmana a la capital de la Costera

De nou es muntarà una haima sahrauí a l’Albereda de Xàtiva.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participarà aquest cap de setmana a les dos fires que s’han programat a Xàtiva. D’aquesta manera, el dissabte 7 de novembre muntaran la haima sahrauí a l’Albereda de la nostra ciutat dins de la I Fira Associa Dones que ha estat organitzada per la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Xàtiva. Estarem des de les 10 del matí fins a les 20 hores de la vesprada. A la haima es podrà prendre te, realitzarem un taller de henna, informarem de les nostres activitats que realitzem al llarg de l’any.

Per altra banda, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva també participarà a la III Fira més Qtendes, que està organitzada per ADEXA (Associació d’Empresaris) i eixirem el dissabte 7 i el diumenge 8 de novembre. Ens situarem al C/ Sant Francesc, prop de la Pl. La Bassa.

Amb aquesta participació en ambdues fires, Amics del Poble Saharauí de Xàtiva pretén informar de la problemàtica del poble sahrauí, sensibilitzar a l’opinió pública sobre les condicions de vida d’aquest poble, tant als territoris ocupats com en els Campaments de Refugiats de Tinduf. A més a més, us comentarem les campanyes que estem realitzant al llarg de l’any per ajudar al poble sahrauí. D’aquesta manera tota la gent que passe pels nostres punts d’informació podrà assabentar-se de primera mà de les activitats que fem que entre altres són: les Jornades de Solidaritat, amb exposicions, conferències o cicles de cinema, o també de la Caravana d’Ajuda Humanitària que permet portar aliments bàsics a la població sahrauí (arròs, sucre i oli de gira-sol) o del programa de Vacances en Pau en el qual participen famílies acollidores de xiquets i xiquetes sahrauís durant els mesos de l’estiu. Als nostres punts d’informació també podreu trobar llibres, samarretes i altres productes en els quals col·laborar en les nostres iniciatives.

Us convidem a què passeu per la haima, pels punts d’informació i ens pregunteu per qualsevol dubte que tingueu sobre el poble sahrauí o sobre les nostres activitats.