Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participa a la Trobada de Rotglà

El col.lectiu ha preparat un taller de confecció de carioques per a aquest esdeveniment que es celebra demà dissabte

El col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva acudirà demà dissabte 5 de maig a la festa de les Trobades d’Escoles en Valencià de La Costera que aquest any se celebra a Rotglà i Corberà. Tots els anys, amb l’arribada de la primavera, el col·lectiu participa en aquesta festa i enguany ha preparat un taller de confecció de carioques per als més menuts.

Per altra banda, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva instal·larà durant tot el matí un punt d’informació,  en el qual s’explicarà la situació de la població sahrauí dels campaments de refugiats de Tinduf i de la zona ocupada il·legalment pel Marroc, de la situació dels drets humans al Sàhara Occidental, i de molts més aspectes relacionats amb la causa sahrauí. També informarem de les nostres activitats que desenvolupen al llarg de l’any, com la Caravana d’Ajuda Humanitària, les Jornades de Solidaritat o del programa de Vacances en Pau 2012, i de com la gent pot participar i col·laborar amb nosaltres. També muntarem una haima on podran gaudir d’una bona estona, xarrant i bevent te amb gent sahrauí i del col·lectiu.

Aquest serà el seté any consecutiu que el nostre col·lectiu participarà en les Trobades d’Escoles en Valencià que es realitzen a la comarca de La Costera.