Albaida fa una recepció oficial a Ruelle Sur Touvre, el poble amb el que està agermanat

El passat dilluns 31 d’octubre es va celebrar a la Casa de la Vila un acte de recepció del poble agermanat amb Albaida, Ruelle Sur Touvre. Aquest acte va tancar un cap de setmana ple d’activitats que ha estat tot un èxit malgrat la pluja. En aquest acte van participar els dos presidents dels Comitès d’Agermanament, l’albaidí Antonio Gil Castillo i el responsable de la Comissió d’Agermanament de Ruelle Jacky Pescher. També van participar les dos màximes autoritats municipals d’ambdós ciutats, l’alcalde d‘Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis i l’alcalde de Ruelle, Michel Broncy.

Els dos presidents van coincidir en emfatitzar els grans llaços d’unió que existeixen entre Albaida i Ruelle després de 14 anys de convivència i agermanament. S’han produït molts intercanvis a nivell cultural i educatiu i les famílies que formen part dels comitès tenen unes relacions excel·lents.

Pel que fa a les declaracions de l’alcalde de Ruelle, Michel Broncy, va remarcar la seua predisposició a continuar amb l’agermanament per molts anys més; va recordar la tasca feta per totes les persones que durant 14 anys han aconseguit mantindre viva la flama de l’agermanament i va fer referència a la crisi econòmica que patim tots els europeus, explicant que ara més que mai hem d’estar junts per afrontar els temps difícils que estem vivint.

Per últim va intervindre Josep Antoni Albert, alcalde d’Albaida, que també va donar les gràcies als dos Comitès d’Agermanament i a la tasca que realitzen, que permet, entre altres coses, engrandir la cultura popular albaidina. Josep Antoni és la primera vegada que realitza les tasques d’amfitrió, després d’haver sigut elegit alcalde en juny d’enguany, i va emfatitzar que l’equip de govern que presideix te la intenció de continuar treballant per la cultura d’Albaida en tots els seus àmbits i manifestacions.

Els dos Comitès d’Agermanament ja estan treballant per a la propera visita que es realitzarà abans de l’estiu del 2012.