Aielo de Malferit beneficia a 32 joves

14 joves participen en la iniciativa La Dipu et beca

Una de les prioritats de l’Ajuntament d’ Aielo de Malferit, es promoure i facilitar la inserció laboral i professional dels joves de la localitat. En aquest sentit, s’ emmarquen dos de les iniciatives dutes a terme per l’ Equip de Govern de l’ Ajuntament d’ Aielo de Malferit.

Gracies al Programa de beques de la Diputació de Valencia, 14 joves de la localitat podran realitzar pràctiques formatives durant els mesos de juliol i agost, en diversos serveis i departaments municipals. Aquest programa, permet que els joves estudiants universitaris i cicles de formació professional, s’ inicien en el món del treball i completen el seu itinerari formatiu mitjançant la realització de practiques

Per altra banda, l’Ajuntament ha concedit als joves festers i festeres, una ajuda econòmica per a sufragar en part, les despeses que comporta la seua participació en les Festes Patronals i de Moros i Cristians. A canvi, els joves col·laboren durant el mes de juliol en diversos serveis i programes municipals com: escola d’ estiu, centre de dia, biblioteca, ….

Finalment, l’ Ajuntament va posar en marxa, el passat mes de juny un programa de formació de l’ ocupació local, destinat a facilitar la inserció laboral del joves de la localitat menors de 35 anys. Aquest programa dotat amb una partida pressupostaria de 20.000 euros, permetrà que 35 joves puguen tindre una feina, desenvolupant tasques en serveis com: jardineria, obra, manteniment, pintura d’ edificis municipals, camins, consergeria, etc.