Acomiadament dels xiquets i xiquetes Sahrauís amb un sopar i festa

S’acosta ja el final del programa de Vacances en Pau 2011, que ha permés que 11 xiquets i xiquetes sahrauís passen l’estiu entre nosaltres i, des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva hem preparat un sopar i una festa per tal d’acomiadar-los. El sopar el celebrarem el divendres 2 de setembre, a partir de les 21:30 hores, al poliesportiu de Novetlè. A més a més, realitzarem tota una sèrie d’activitats i muntarem una festa per tal que gaudisquen tots junts.

Aquesta serà l’última activitat que els xiquets i xiquetes sahrauís realitzaran amb les seues famílies d’acollida i servirà per tal que es retroben, juguen i s’ho passen d’allò més bé. Cal recordar que els xiquets i xiquetes sahrauís que venen mitjançant Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva passen l’estiu en famílies de Xàtiva, La Granja de la Costera i el Genovés.

Aquest ha estat un estiu diferent per aquestos petits ambaixadors del poble sahrauí que tindran moltes coses que contar als seus amics i a la seua família ja que el diumenge 4 de setembre comencen a retornar cap als campaments de refugiats de Tinduf. El dilluns 5 de setembre retornarà l’últim grup de xiquets i xiquetes sahrauís.