Obra Social de Caixa Ontinyent col·labora amb Asmisaf en el transport de persones amb discapacitat

L’adaptació i posada en funcionament d’un vehicle especialitzat permetran el trasllat dels usuaris dels Centres que l’Associació Asmisaf té en la comarca.

Obra Social de Caixa Ontinyent i Asmisaf (Associació Prominusvàlids psíquics de la Safor) han subscrit un conveni de col·laboració que permetrà l’adaptació i posada en servici d’un vehicle per a transport de persones discapacitades en la citada comarca.

En l’actualitat, Asmisaf gestiona un Centre Ocupacional i una Residència-Centre de Dia, amb un total de 180 usuaris. La firma d’este conveni li permetrà disposar d’un vehicle en condicions òptimes per a efectuar els trasllats diaris d’usuaris als Centres pertinents, ja que l’Obra Social de Caixa Ontinyent aporta els recursos econòmics necessaris per a la preceptiva adaptació del vehicle.

Inicialment, la duració del Conveni s’ha establit fins al 31 de desembre del 2012, encara que amb pròrroga tàcita cada any fins al 31 de desembre del 2016.

A l’acte de firma del conveni van assistir el President d’Asmisaf, Miguel Micó, i el Coordinador de la Zona de la Safor de Caixa Ontinyent, Javier Sanchis, qui va destacar la implicació d’esta caixa amb les persones discapacitades, i especialment el principi de la seua obra social de revertir en cada municipi els beneficis que allí s’obtenen, subratllant que l’adaptació del vehicle ha sigut possible gràcies a la confiança dels clients que l’entitat té en esta comarca.

Caixa Ontinyent disposa actualment de 47 oficines en les comarques centrals valencianes, cinc d’elles en la Safor (tres a Gandia, una al Grau i altra a Oliva).

Foto:http://www.elperiodic.com/ontinyent

OBRA SOCIAL DE CAIXA ONTINYENT COL·LABORA AMB ASMISAF EN EL TRANSPORT DE PERSONES AMB DISCAPACITAT EN LA SAFOR