150 fallers i falleres fan la Ruta de les Fonts de Xàtiva dins d’un cap de setmana ple d’actes fallers

Matinal de disfresses

El matinal infantil de disfresses es celebra amb gran participació

Este cap de setmana Xàtiva ha estat marcada per actes fallers. El divendres es celebrava a Mistika la festa de les falles. El president de la Junta Local Fallera de la ciutat, Javier García Paños, declara estar «molt decepcionat amb este acte, ja que esperavem més participació«. «Pensant que tot el que fas és per a bé, i que les falles és el que la gent vol, esperavem més gent«, afirma García Paños.

Acompañantes Fallera Infantil y Corte de Honor de XàtivaEl dissabte, amb els més menuts en el jardí José Espejo, va ser molt diferent. El president faller de Xàtiva, diu que «va tenir una gran participació el matinal infantil de disfresses, i tots els xiquets i xiquetes, fallers o no fallers, varen eixir amb un regalet«; a més dels premis per les disfresses més originals. García Paños asegura que es va començar a les 11.00 hores del matí, encara que estava previst per a les 10.00 hores. «A partir d’ara estos actes els farem a esta hora, ja que les 10 és massa matí«, argumenta el president de la Junta Local Fallera.

Per últim, el diumenge la Ruta de les Fonts acollia a 150 persones falleres i no falleres. Esta excursió va acabar al Museu de l’Almodí en el que varen vore l’exposició ‘Comarques en Blanc i Negre: La Costera’.

Matinal disfresses

Matinal disfresses

Matinal disfresses

Matinal disfresses