“La Socarrà” representarà el seu espectacle “Stàrracos” al Teatre Goya d’Olleria

El proper dissabte 19 de febrer a les 20.00h i al Teatre Goya d´Olleria la colla de dolçainers i tabaleters “La Socarrà” oferirà el concert-espectacle “Stàrracos”, que ja fou estrenat amb gran éxit de públic i crítica al 2008 a Xàtiva.

Aquest espectacle representa un canvi profund en allò que ve realitzant-se als concerts de Gran Colla de dolçainers i tabaleters.

“La Socarrà” intenta sorprendre a un públic més acostumat al concert convencional, tal i com fins ara s’han pogut vore, amb una posada en escena en el marc del teatre, on intervindran diferents camps artístics com puguen ser, la música, la dansa, el performance, l’ escultura, la il·luminació i el cine, i tot i això baix un mateix denominador comú que serà el concert de música que anirà interpretant la Colla. La direcció musical anirà a càrrec de l´actual i jove director de la Colla, Pere Molina, de Dènia i la direcció escenogràfica vindrà de la mà d´Amadeu Vives, de Pedreguer, llicenciat en Audiovisuals i Belles Arts i amb gran experiència amb aquest tipus d´escenografies i continu contacte amb el món de la dolçaina.

Aquest serà el preludi de la imminent presentació del primer disc de l´agrupació, que baix el mateix nom d’ “Stàrracos”, serà presentat en breus dates. (el divendres 25 de febrer a la Casa de la Cultura de Xàtiva, està prevista, però encara cal confirmar la recepció del material per part de la empresa discogràfica).

Les entrades seran al preu de 3 euros i podran adquirir-se a Xàtiva a la Casa de la Cultura de Xàtiva, Papereria la Tella (c/ Profesor Sanchis Guarner, s/n) y Llibreria el Vaixell (c/ Pintor Perales, 4) i a la Taquilla del Teatre el dia de l´espectacle.