Mes Algemesí: «El PP utilitza els canals de comunicació institucionals al seu favor»

MES ALGEMESÍ mostra la seua preocupació per la informació que se li ha fet arribar i que personalment hem pogut comprovar. A la pàgina web del Facebook del PP Algemesí en la pestanya informació (1 i 2) el Partit Popular indica que la seua pàgina web “pròpia” és la de l’Ajuntament d’Algemesí. En els dos enllaços que ofereix reenvia a la pàgina oficial de l’Ajuntament d’Algemesí, la qual figura com a enllaç en l’apartat “Informació de contacte”. MÉS ALGEMESÍ considera que aquesta confusió de plànols és inacceptable i que una cosa són els partits polítics i altra ben diferent la institució que ens representa a tots. No podem oblidar que, tal i com aparegué a la premsa, el Partit Popular d’Algemesí denuncià davant els tribunals al PSOE local per haver utilitzar l’escut de la ciutat d’Algemesí en una full propagandístic, i ho va fer per «no saber diferenciar lo político de lo institucional» (3). Aquesta mateixa confusió, conforme van manifestar els mateixos denunciats, l’havien tinguda els denunciants que havien fet servir l’escut de l’Ajuntament en la seua pàgina web (4), tal i com es demostra en el següent enllaç (5).

Com hem pogut constatar, uns quants anys després, el Partit Popular d’Algemesí sembla no tenir clara la diferència, i dona a entendre que la intenció del PP d’Algemesí no és la de posar-se al servei d’Algemesí, sinó la de posar Algemesí al seu servei. La confusió però, no acaba ací, sinó que tampoc saben diferenciar, com queda clar a la imatge capturada (2), el paper institucional de l’Alcalde –que ens representa a tots– amb el del president del partit –que sols representa als afiliats– com a correu electrònic faciliten l’adreça de correu alcalderespon@algemesi.net.

MÉS ALGEMESÍ no pensa denunciar aquesta irregularitat davant els tribunals, tot i que no sabem si el zel de l’equip de govern que el va fer presentar la denuncia en aquella ocasió els durà a denunciar al Partit Popular d’Algemesí (tot i que allò coherent seria que ho fera). Simplement demanem que eliminen aquest enllaços de la seua pàgina web, que demanen disculpes en la mateixa pàgina web per aquest error, i que en el proper ple, el portaveu del Partit Popular del Grup Municipal demane, en nom del partit, disculpes. Aquest error, tot i ser greu, tampoc mereix ser magnificat.

Demanar disculpes, quan u s’equivoca seria dignificar la vida política, la qual cosa fa falta. Si ho fan, tal i com esperem, MÉS ALGEMESÍ es donarà més que satisfet.