Clínica dental Pablo Fos

WhatsApp

Amb dos partits amistosos i un partit de Copa de l’equip amateur, finalitza la pretemporada i el proper cap de setmana tots els equips comencen la competición de lliga 2024 25. El primer amistós del cap de setmana el va disputar l’equip infantil el divendres de vesprada a Les Pereres jugant contra l’Alberic.

Per 2-1 van vencer les de Xàtiva, amb gols marcats per Agueda i Lucia Seral. El partit va estar bastant igualat amb bones jugades per part dels dos equips. Partit molt net amb absència de patades i brusquetats i amb dos equips que tractaben molt be el baló.

El segon amistós el va disputar diumenge l’equip cadet a Moixent jugant contra l’equip cadet femeni. Per 1-3 van guanyar les xativines amb un bon partit de tots dos equips. Gaby, Amparo i Clara van marcar per a les forasteres. El partit va ser molt entretingut amb bones jugades tant prop d’una àrea com de l’altra. El Moixent, amb un equip molt jove, va plantar cara i va fer un partit molt serios, però les de Xàtiva es van saber imposar.

Diumenge vesprada al Paquito Coloma se van enfrontar l’Ontinyent de Primera Regional, contra el Ciutat de Xàtiva amateur de Segona Regional, en competición de Copa a partit únic.

La primera mija hora el domini va ser de les de la Vall d’Albaida amb un bon joc i arribades a l’àrea local molt perilloses. Fruit d’eixe bon joc va vindre el primer gol foraster, però al final de la primera part les jugadores de Jaime Juan van començar a jugar millor i van crear dos clarisimes ocasions de gol que no van entrar de miracle.

En la segona part de nou l’equip de Xàtiva dominava i per moments semblava jugar bastant millor que l’Ontinyent, al final del partit quan pensavem que l’eliminatoria aniria als llançament de penals, l’Ontinyent va fer l’1-2 que va donar el passe a la seguent ronda a l’Ontinyent, molt bon partit, zero incidències i una part per a cada equip.