- Els pacients podran degustar 5 menús diferents en els quals no faltaran els productes típics
- L’objectiu és intentar fer més agradable l’estada dels pacients hospitalitzats
Els hospitals del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent proporcionarà, com és habitual cada any, menús especials de Nadal per als pacients ingressats en aquestes dates en el centre hospitalari.
Així, amb l’objectiu de fer més agradable l’estada i amenitzar l’ingrés, els usuaris podran degustar 5 menús diferents en els quals no faltaran productes típics nadalencs, sempre que la dieta pautada no ho impedisca.
Enguany els pacients que passen la Nit de Nadal a l’hospital i la patologia del qual ho permeta, degustaran un sopar especial compost per un entrant de cocktail de marisc, un primer plat de crema de bladers, un plat principal de galtes parisine amb xampinyó sencer i per a postres semifred de llima al costat dels dolços típics nadalencs.
El dia de Nadal, els pacients degustaran un entrant d’ensalada de fruita seca, amb un primer de caldo nadalenc amb pilotes, cuit de Nadal i pastís de tòfona com a postres
En Nit de cap d’any els pacients gaudiran un entrant d’ensalada de canonges i tomaques cherry, un primer de crema de marisc i un segon de medallons ibèrics amb prunes seques amb pastís de Sant Marcos com a postres. En arribar les 0.00 hores, per a celebrar l’entrada de l’any nou tindran el tradicional raïm de la sort.
El dia d’Any Nou el menjar que se servirà a les persones ingressades s’obrirà amb una ensalada amb fruits d’entrant, un primer plat de crema de boletus, un segon plat de cuixa de polit amb milfulls de creïlla i orelluts finalitzant amb profiterols de xocolate amb nata com a postres.
El dia de Reis també se servirà un menú especial amb un entrant d’ensalada marinera, un primer plat compost de crema d’espàrrecs blancs i un segon de corder guisat amb salsa d’ametla amb carabassa que finalitzarà amb una copa de xocolate amb nata com a postres de l’últim dia d’aquestes festes.