bocairent-Concurs_gastronomic_jurat

Clínica dental Pablo Fos

WhatsApp

Estudi Alicia Herrero

Aquest dilluns, 26 de novembre, tindrà lloc l’11é Concurs gastronòmic de carn de caça i de bolets Vila de Bocairent a l’hotel Ferrero amb la participació de 19 restaurants de tota la Comunitat Valenciana.

Programa:

13.00 h · Hotel Ferrero · Degustació dels plats participants en l’11é Concurs gastronòmic

14.00 h · Hotel Ferrero · Dinar de l’11é Concurs gastronòmic ofert per l’Associació d’hostaleria i de turisme de Bocairent. A continuació, lectura del veredicte del jurat i lliurament de premis

11é Concurs gastronòmic Vila de Bocairent

Convoca i patrocina: Ajuntament de Bocairent

Patrocinen: Patronat provincial de turisme València Turisme; Agència valenciana de turisme i Durplastics

Organitzen: Associació d’hostaleria i de turisme de Bocairent, restaurant el Cancell, hotel l’Estació, Casa Rosa, bar Sifó, saló de banquets la Serratella i l’Àgora hotel

Dues modalitats: un plat lliure elaborat amb carn de caça i de bolets on es puntua degustació i presentació, i un plat obligatori de borreta on es puntua la degustació i que ha d’incloure els següents ingredients: bacallà, ceba, alls secs, tomaca triturada, bajoca roja o nyora, espinacs, ou, creïlles, sal i oli

1.800 euros en premis patrocinats per:

1r premi plat lliure: 600 euros (Patronat provincial de turisme València Turisme)

2n premi plat lliure: 300 euros (Ajuntament de Bocairent)

3r premi plat lliure: lot de productes de restauració (Durplastics)

1r premi plat obligatori: 600 euros (Ajuntament de Bocairent)

2n premi plat obligatori: 300 euros (Patronat provincial de turisme València Turisme)

3r premi plat obligatori: lot de productes de restauració (Durplastics)

Jurat:

El jurat més femení del certamen estarà format per reconeguts professionals de la restauració i crítics gastronòmics així com per altres persones vinculades al món del turisme i de l’hostaleria:

Anna Francés, restaurant La Piràmide (Banyeres de Mariola), com a presidenta

M. José Martínez, restaurant Lienzo (València) i membre del col·lectiu #mujeresengastronomia (Twitter: @MujeresEnGastro)

Mar Soler, restaurant Dos estancia (València) i membre del col·lectiu #mujeresengastronomia (Twitter: @MujeresEnGastro)

Ángeles Martín Campos, restaurant Florazar (València) i membre del col·lectiu #mujeresengastronomia (Twitter: @MujeresEnGastro)

M. José Batller, restaurant Casa Carmina (el Saler, València) i membre del col·lectiu #mujeresengastronomia (Twitter: @MujeresEnGastro)

Sílvia Meléndez Herrero, restaurant La Pitanza (València), membre del col·lectiu #mujeresengastronomia (Twitter: @MujeresEnGastro) i representant de l’Associació professional de cuineres i de cuiners de la Comunitat Valenciana (APCCV)

Juan Gorrea, restaurant La Taula (Llíria)

Joaquín Piedra, hostaler (hotel l’Àgora de Bocairent) i representant de l’Associació d’hostaleria i de turisme de Bocairent

Víctor Sanz, com a secretari (secretari–interventor de l’Ajuntament de Bocairent)

Relació de restaurants inscrits i palmarés:

Consultar documentació adjunta

Altres dades d’interés:

El certamen comptarà com a novetat en l’àmbit de la sostenibilitat amb la separació de la matèria orgànica dels residus generats per a la seua conversió en compost.

Lloc: Hotel Ferrero (Ctra. CV-81 d’Ontinyent a Villena, km. 16; Bocairent). +info: http://www.hotelferrero.com/. Ubicació: http://maps.google.es/maps?f=q&source=s_q&hl=ca&geocode=&q=hotel+ferrero,+bocairent&sll=40.396764,-3.713379&sspn=12.142383,19.753418&ie=UTF8&hq=hotel+ferrero,&hnear=Bocairent,+Val%C3%A8ncia,+Comunitat+Valenciana&ll=38.758099,-0.627337&spn=0.046918,0.077162&t=h&z=14

Nota: el dinar s’ofereix també als mitjans de comunicació que cobreixen la notícia fins esgotar disponibilitat. Es prega confirmar l’assistència abans del 25 de novembre a les 14.00 h telefonant a l’oficina de turisme (962905062) [horari dissabtes i diumenges: 10.00 a 14.00 h]

WhatsApp Portal de Xàtiva