Clínica dental Pablo Fos

WhatsApp

Estudi Alicia Herrero

Caixa Ontinyent està ultimant una aplicació informàtica que permetrà gestionar l’emissió de bons per part dels Ajuntaments, destinada especialment a fomentar el consum en els comerços locals.

En essència, cada persona podrà adquirir bons per un determinat import, que podrà consumir posteriorment en els comerços locals pel doble del seu valor.

El benefici és doble, d’una banda per al client que adquireix el bo a un preu (per exemple 20€) i el pot canviar pel doble de la seua inversió (40€), i d’altra banda, per al comerç local, ja que aconsegueixen atraure venda en un moment de menor consum.

I eixe és, precisament, l’objectiu de Caixa Ontinyent: contribuir a fomentar el consum en els comerços locals, un sector molt afectat per la crisi econòmica generada per la pandèmia.

L’aplicació estarà preparada a finals de maig i podran adherir-se a ella els ajuntaments interessats, que seran a més els qui determinen els detalls en la seua localitat. De moment, s’han mostrat interessats els consistoris d’Ontinyent i Xàtiva.

Amb aquest tipus d’iniciatives, Caixa Ontinyent compleix amb la seua missió de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la seua zona. De fet, és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana i única entitat financera amb seu social en aquestes comarques a les quals destina la seua activitat.

L’actuació se suma, a més, a les impulsades des que es decretara l’Estat d’Alarma per a contribuir a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària com l’abonament anticipat de pensions i prestacions socials, el reforçament dels seus serveis digitals i telemàtics, l’acord amb altres entitats per a facilitar la retirada d’efectiu en qualsevol caixer automàtic sense comissions, l’increment del límit en les operacions contactless, l’eliminació de comissions al comerç afectat, l’aplicació de moratòria hipotecària, les línies de finançament a ajuntaments al 0% per a ajornar el pagament d’impostos i les línies de crèdits personalitzades a famílies, autònoms, pimes i empreses.

WhatsApp Portal de Xàtiva