Clínica dental Pablo Fos

WhatsApp

El passat diumenge 13 d’octubre el CAX Orientació es desplaçava a la localitat de Titaigües per a disputar la 14ª prova de la Lliga Autonòmica (LACV) que a la vegada va ser Campionat Autonòmic de Llarga Distància. Aquesta prova va ser organitzada pel club València Orientació.

La prova es va desenvolupar per un altiplà de desnivells suaus a les zones altes i amb pendents forts o molt forts als vessants de les vores. L’entorn era fonamentalment boscós i la velocitat de carrera no va ser alta a causa de la presència gairebé constant de vegetació baixa.

Uns 10 orientadors del CAX es van desplaçar a la comarca del Serrans per a participar en aquesta prova. A les categories oficials del Campionat Autonòmic, Martín Aragón i Arnau Benito aconseguien la 2ª i 3ª posició en la categoria M-14 i obtenien el Diploma acreditatiu. Altres resultats en categories oficials van ser la 4ª i 5ª posició de Domi Fraile i Neus Carboneras en F-45; i, en la categoria M-45, Vicent Vercher entrava en la 6ª, Paco Aragón en la 10ª i Carles Sànchez en la 13ª posició. En les categories no oficials, però que si que puntuaven per a la LACV, Edu Sanchis completava la carrera de M-21A en 1ª posició i Paco Benito, en M-21B, en 5é lloc. En la categoria de promoció, Open Groc, Èric Sànchez finalitzava la seua carrera i continuava el seu aprenentatge en l’ús de la brúixola i la interpretació dels elements del mapa d’orientació.

En la classificació per equips, el CAX Orientació aconseguia la 4ª plaça amb 533’07 punts i continua en la part alta de la classificació de la Lliga Autonòmica (LACV), el 4t lloc, amb un total de 6.326’61 punts.

Campionat d’Espanya d’Orientació 2024 a Guadix (Granada).

Els dies 19 i 20 d’octubre es disputarà el Campionat d’Espanya d’Orientació (CEO-2) – Distància Sprint i Relleus Mixt a més d’una prova de Distància Mitja en Guadix (Granada), que correspon a la 8ª prova de la Lliga Espanyola d’Orientació a Peu 2024. Aquestes proves estan organitzades pel club Veleta-O.

El CAX Orientació estarà representat per Arnau Benito (M-14), Paco Benito (M-21B), Carles Llopis (M-35B), Paco Aragón i Edu Sanchis (M-45). Després de sis jornades el club xativí ocupa la 16ª plaça de la 2ª divisió LEO amb 2.131’29 punts i està tant sols a quatre places de la promoció de descens. A més de la prova de Guadix, queden 3 jornades amb un total de 7 proves puntuables, la qual cosa fa que els punts que es puguen aconseguir aquest cap de setmana siguen molt importants en vista a poder lluitar per la permanència ja que serà molt difícil desplaçar-se les tres últimes jornades.

17ª LACV: Montesa.

El CAX Orientació continua preparant la cursa de Montesa. A través de la pàgina de la FEDOCV (www.fedocv.org) es pot trobar més informació als butlletins de la prova i l’enllaç per inscriure’s.