Xoel Lopez i Los Zigarros animen el tercer dia de la Fira d’Agost

396

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Dilluns 16 d’agost a les 21.00 h van tindre lloc els concerts de Xoel Lopez i Los Zigarros.


Xoel López és sens dubte un dels artistes més solvents i representatius de l’escena independent iberoamericana.

Amb més de 20 anys de trajectòria musical, cada disc és un exercici de llibertat creativa i alhora un capítol quasi biogràfic. Des del jove que cantava en anglés la corunyesa Elephant Band, passant per la ja mítica i reeixida Deluxe fins a ser reconegut com a Millor Artista Nacional en els Premis de la Música Independent de 2013 cantant en el seu nom propi per primera vegada amb Atlàntic.

Si mi rayo te alcanzara”, l’àlbum número 15 en la seua trajectòria, va ser presentat anit al Camp La Murta.


Los Zigarros és una banda de rock and roll procedent de València. Els seus components són Ovidi Tormo (vocalista i guitarrista), Álvaro Tormo (guitarrista), Adrián Ribes (bateria) i Nacho Tamarit (baixista).

El seu àlbum debut, titulat de manera homònima “Els Zigarros”, va ser publicat al juny de 2013 i produït per Carlos Raya, qui va guiar el procés d’enregistrament.​ El seu segon treball, “A todo que sí”, va aparéixer a l’abril de 2016 i va ser produït novament per Carlos Raya.​ A causa de l’augment de la seua popularitat en un espai de temps relativament curt, se’ls ha arribat a etiquetar com el relleu generacional del rock and roll a Espanya,​ encara que rebutgen aqueixa qualificació.

Van acompanyar com a teloners a Fito i Fitipaldis durant els seus concerts de la gira “Huyendo conmigo de mí”, la qual cosa els va ajudar a donar-se a conéixer per tot el país.

Els germans Tormo procedien de la banda “Los Perros del Boogie”, que va arribar a telonear a ACDC a Espanya i amb qui Carlos Tarque ja va col·laborar.

El 27 de setembre de 2017, van ser teloners en el concert de The Rolling Stones en l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, pertanyent al seu gira No Filter European Tour.

WhatsApp Portal de Xàtiva