Xavier Aliaga presentarà demà la seua novel·la “Ja estem morts, amor”

124

Solopizza Xàtiva

Centelys

La Casa de la Cultura de Xàtiva acollirà el proper divendres 5 de novembre la presentació de l’últim llibre de Xavier Aliaga “Ja estem morts, amor“.

La presentació tindrà lloc a les 20.00 hores a la Sala de Conferències i a l’acte assistiran Xavier Aliaga i Purificación Mascarell.

Sinopsis:

L’Anaïs va morir quan tenia setze anys i té una història per explicar. La dels seus pares, Tristany i Minerva, de com es coneixen, s’enamoren i comencen una vida plegats. Una història de passió, compromís, ascensos professionals, rutines, traïcions i malentesos que podria ser com qualsevol altra. Si no fos perquè els pares s’hauran d’enfrontar a la pitjor de les pèrdues. I hauran de continuar vivint i decidir si encara es podran reconstruir com a parella.

Xavier Aliaga ha escrit una novel·la íntima i colpidora, narrada per la veu emotiva, incisiva i minuciosa d’Anaïs, que ens condueix magistralment fins a un final sorprenent en què els lectors també hauran de plantejar-se què som capaços de fer per no trencar-nos.

WhatsApp Portal de Xàtiva