Ximo Lloret Chafes, candidat a l’Alcaldia de la Barraca d’Aïgues Vives de la Coalició Compromís per Alzira

Ximo Lloret, veí de La Barraca i assessor laboral de professió serà el candidat a l’Alcaldia de l’Entitat Local Menor La Barraca d’Aïgues Vives per la Coalició Compromís per Alzira.

Des que governa el PP, l’Ajuntament de la Barraca no ha aconseguit noves competències i el seu pressupost només s’ha vist incrementat amb el IPC, el qual resulta insuficient per a poder avançar en l’autogovern. Al mateix temps, tenim que denunciar la falta de transparència i de participació de l’actual alcalde del PP, Enrique Gómez, perquè en diverses ocasions durant la legislatura li hem demanat que convocara la Junta Veïnal i no ho ha fet (com en el cas del nou PGOU d’Alzira que afecta a La Barraca) o que ens donara informació sobre la convocatòria de la dita Junta i que tampoc ha fet.

Des de la Coalició Compromís considerem que La Barraca ha de tindre més mitjans econòmics i humans, és a dir, l’Ajuntament de La Barraca ha de comptar amb un pressupost suficient i amb unes competències que facen la vida més fàcil als seus veïns i veïnes. Per això, ens comprometem a negociar amb l’Ajuntament d’Alzira l’assumpció de més competències i mitjans econòmics.

Un dels nostres compromisos, i que s’ha vist que és necessari, és la seguretat ciutadana. Apostem perquè La Barraca tinga eixa competència i, amb la col·laboració de la Policia Nacional i la Policia Local d’Alzira, augmentar la vigilància del terme i la seguretat dels veïns i veïnes.

Un altre compromís és reformar les instal·lacions del Col·legi per modernitzar-les i eliminar les barreres arquitectòniques que ara té.

Respecte al traçat de la nova CV-50 apostem pel soterrament al seu pas pel casc urbà de la Barraca i ens comprometem a negociar amb la Conselleria per a aconseguir-ho.

Per últim, mostrem el nostre compromís amb la Vall d’Aïgues Vives, impulsant la utilització de les energies renovables per la major part de les vivendes de La Barraca.