Xerrada – Homenatge a la figura de JOAN FUSTER

El dijous dia 4 a les 19 i 30 a la Casa de la Cultura de Xàtiva

Des de l’assemblea d’Endavant-La Costera us convidem a la XERRADA- HOMENATGE a la figura de JOAN FUSTER que organitzem el dijous dia 4 d’OCTUBRE a les 19 i 30 a la CASA DE LA CULTURA (Sala de conferències de la 2a planta), que comptarà amb la presència de l’històric militant independentista Josep Guia i que porta com a títol el Vigència del pensament polític fusterià.

Aquesta xerrada s’emmarca en els diferents actes que s’han fet arreu dels Països Catalans per recordar que aquest 2012 és un any especial per recordar la figura de l’intel·lectual més important que ha tingut el País Valencià: aquest any fa 90 anys del seu naixement, 20 anys de la seua mort i 40 anys de la publicació del llibre que va canviar per sempre la consciència política i nacional del nostre poble: Nosaltres els valencians.

Des d’Endavant convidem a tota la ciutadania a participar d’aquest acte ja que volem que siga el nostre xicotet homenatge a una figura tant oblidada i perseguida com la de Joan Fuster. Un assagista, intel·lectual,investigador, activista polític i escriptor que ha estat i està menystingut i maltractat per les nostres institucions i pels nostres governants. És tasca nostra, recordar el seu legat polític i recordar la seua figura.