Xavier Aliaga presenta a Ontinyent “Vides desafinades”

L’escriptor i periodista xativí Xavier Aliaga presentarà esta setmana a Ontinyent la seua darrera obra, “Vides desafinades”, que ha guanyat el prestigiós premi de narrativa Joanot Martorell en la seua XXXIII edició.

Amb el teló de fons del trànsit a la maduresa i dels rigors de la crisi econòmica que amenaça d’arrasar-ho tot, “Vides desafinades” és defineix com “una història de vides desconcertades, travessades per la música, una novel·la on les relacions i les amistats s’entrellacen i es redefineixen a l’albir dels embats de la realitat, en un combat quotidià contra la infelicitat i el desencís”.

L’obra, editada per Edicions 62, és la tercera de l’autor, que ja s’ha fet un lloc en el panorama literari amb les seus novel·les “Si no ho dic, rebente”, premi de narrativa Vila de Lloseta de Mallorca, i “Els neons de Sodoma”, premi Octubre Andròmina de narrativa. “Vides desafinades” es presentarà a Ontinyent aquest dijous, a la biblioteca Sant Josep, a les 20,00 hores, en un acte al qual actuarà com a mestre de cerimònies Jesús Barranco, músic, professor i fundador de la banda folk-rock “Gent del desert”.

Esta serà la primera vegada de Aliaga presente una novel·la seua a Ontinyent i la Vall d’Albaida, en una gira de presentació que posteriorment inclou actes a Massalfassar, Barcelona i Gandia en les properes setmanes.