Xàtiva s’engalana en la celebració de Sant Josep

La Baixà de Sant Josep ha congregat a tots els fallers i falleres de Xàtiva, que han lluit els seus vestits tradicionals en un dia especial.

Les Falleres Majors de la ciutat i les distintes comissions han assistit a la missa en honor al sant en l’església de Sant Josep, situada a la pujada del Castell de la localitat. I una vegada finalitzada la celebració litúrgica, les diferents comissions han baixat en processó fins l’Albereda Jaume I i al Jardí de la Pau s’ha disparat l’última mascletà.

Els rostres de cansament dels fallers i falleres eren ben visibles perquè duen molts dies celebrant la festa, però encara els queden forces per contemplar la cremà de les falles que tindrà lloc aquesta nit.

Les bandes de música han acompanyat a les diferents comissions en el seu recorregut fins l’Albereda. Han tancat la comitiva, les Falleres Majors de Xàtiva, María Jordà i Martina Marras, junt al president de la Junta Local Fallera, Javier Garcia Paños, els integrants de la Junta, l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus i els regidors de l’Ajuntament de Xàtiva.


[nggallery id=547]