Xàtiva Renaix presenta el primer microfestival “Cançons pels racons”

Aquest col.lectiu aposta per la difusió de Xàtiva i els seus artistes com a primera activitat al carrer
El col.lectiu Xàtiva Renaix ha impulsat la iniciativa“Cançons pels racons”, que pretén donar a conèixer els artistes locals en el seu espai natural: Xàtiva. Al mateix temps pretén reivindicar espais amb encant de la ciutat i demostrar que qualsevol espai de Xàtiva pot convertir-se en un espai de cultura tan sols amb la voluntat dels propis ciutadans.

Bandes de música, grups de Rock, pop indie, cançó d’autor, música tradicional, música de cambra, música electrònica,… qualsevol proposta nascuda a Xàtiva o a les Comarques Centrals hauria de tindre un espai propet per a créixer, indiquen des del col.lectiu. «Això sí, amb preferència per les propostes que s’expressen en la llengua autòctona: el valencià«, assenyalen.

La primera edició del microfestival “Cançons pels racons” es realitzarà el diumenge 16 de setembre a les 12:30 al carrer de les Santes del barri de Sant Agustí (antiga juderia). Es planteja com una picadeta musical.

Aquesta primera edició comptarà amb l’actuació acústica del grup de pop rock de Xàtiva: Barbaritats. Acompanyaran aquest aperitiu musical amb aperitius, tapes i begudes tradicionals elaborades per establiments col.laboradors de la ciutat.