Xàtiva realitza una campanya de Coeducació Municipal

Des de la Regidoria de la Dona estem convençuts que la formació de les persones és la millor inversió i aposta que una societat pot fer de cara al seu futur i que el demà de Xàtiva es fonamenta inexcusablement en el present del nostre sistema educatiu. Per tot això des de la Regidoria de la Dona des de l’any 2004 hem dut a terme diverses campanyes de coeducació.

Aquest curs 2011-2012 la campanya municipal de coeducació , encaminada a sensibilitzar i formar la comunitat escolar en el principi d’igualtat d’oportunitats la fonamentem en les dones pintores de la història, del Renaixement fins l’actualitat.

La Campanya de coeducació d’aquest curs pretén visibilitzar les aportacions artístiques de les dones al llarg de la història, i acabar amb la invisibilitat que les dones han patit al llarg de la història.

Es tracta de crear models femenins que seguir per les xiquetes i xiquets de hui per a que siguen persones adultes iguals en el futur.

La campanya consta d’una Exposició de Dones Pintores: del Renaixement fins l’Actualitat. per a cada col·legi de primària de Xàtiva, l’exposició esta composta per quatre pilars expositors circulars d’un metre de diàmetre.

En total son un total de 36 pilars expositors, quatre per cada un dels col·legis de primària de Xàtiva i quatre per la Regidoria de la Dona .

L’Exposició que forma la campanya de coeducació estarà en la Casa de la Cultura fins el 31 de març per a tota la ciutadania.

Passat aquest període aquesta exposició es podrà deixar en préstec a altres institucions educatives i culturals de la nostra ciutat ( Instituts de secundària, conservatori, CEPA, UNED, etc…)