Xàtiva perd una subvenció de més de 6.000 euros per a contractar peons agrícoles

Cerdà: “No te cap justificació que amb més de 3.600 persones aturades en Xàtiva, l’Ajuntament perga una subvenció”

El portaveu dels socialistes a l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà, ha criticat amb contundència l’acord de la Junta de Govern pel que es retornen 6.144’74 euros de la subvenció atorgada pel Conveni Agrícola 2012. Segons l’esmentat conveni, l’Ajuntament rebia un total de 12.891’08 euros per a la contractació de 10 peons agrícoles que realitzarien funcions de neteja i reparació dels camins rurals del terme. Segons Cerdà, l’Ajuntament només va contractar cinc d’aquest peons i ara ha de tornar una total de quasi la meitat d’aquesta subvenció. L’equip de govern justifica aquesta mesura diguent que no hi havien suficients candidats per a cobrir les 10 places ofertades.

A la vista d’aquests fets el portaveu dels socialistes a l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà, ha explicat que “aquest és un fet gravíssim, no hi ha cap justificació per a que no es contractaren a aquests cinc peons”. A més a més, “resulta increïble que amb més de 3.600 aturats a Xàtiva, l’Ajuntament no diga que no pot cobrir el total de les places ofertades”. “Això no s’ho creu ningú”, va exclamar.

Al mateix temps, el regidor socialista, ha afirmat que “tot açò demostra la falta d’interés i la desidia que reina a l’Ajuntament de Xàtiva”. “Rus i els seus regidors no es donen compte del drama que estan passat les famílies que tenen a tots els seus membre en l’atur i segueix demostrant que no tenen ni voluntat ni ganes de solucionar els problemes de la ciutat”. Cerdà ha mostrat la seua indignació i ha explicat que “no anem a deixar passar aquest tema, anem a arribar al fons d’aquest assumpte i a demanar responsabilitats polítiques ja que no es pot tolerar que en una taxa del 27% d’atur es deixen perdre subvencions i no passe res”, va explicar.