Xàtiva impulsa un programa d’activitats de dinamització del Mercat

Lorente “Les jornades “Coneix el nostre mercat” tindran lloc un dissabte de cada mes fins el 30 d’abril”

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, encapçalada pel primer tinent d’alcalde Miquel Lorente, ha presentat una programació d’activitats per dinamitzar el mercat municipal de la ciutat. Baix el nom de “Coneix el nostre mercat”, estan previstes activitats d’animació i degustacions per atraure públic a aquest indret del comerç tradicional del centre històric.

Els dissabtes del mercat, que tindran lloc en horari matinal, començaren el passat 26 de setembre i s’estendran fins el 30 d’abril. Totes aquestes activitats correran a càrrec dels establiments comercials que s’ubiquen al mercat municipal.

La pròxima cita serà el 31 d’octubre, amb un taller de cuina vegetariana a càrrec de Demetrio “l’ecològic”. El 28 de novembre, la pescateria La Chirla oferirà una degustació de polp. El 26 de desembre i el 27 de febrer, l’associació de venedors del mercat organitzaran diverses activitats dirigides a tots els públics.

Passat cap d’any, el dia 30 de gener, Antoniet “el cigroner” organitzarà una degustació de fruits secs. Per a després de falles, el 26 de març, Vicent “l’ouero” farà el mateix amb una mostra dels seus productes. El programa d’actes finalitzarà el 30 d’abril amb una degustació d’abadejo.