Xàtiva commemora el dia internacional de la dona

El dijous 8 de març, es celebrava el dia internacional de la dona treballadora. Xàtiva es suma a aquestes celebracions amb diversos actes.

Es va inaugurar l‘exposició «Dones pintores xativines en el segle XXI«, que estarà a la Casa de la Cultura de Xàtiva fins el proper 31 de març.

A més, es va fer entrega dels premis del Segon concurs literari de Relat Curt «Les dones parlen» en l’associació de dones Tyrius i la Regidoria de la Dona. El primer premi va quedar desert, per no trobar el jurat els mèrits necessaris. El 2n premi va ser per a Remedios Ferrando Benito, per l’obra «El camino del destino«.

Demà dissabte 10 de març, hi haurà teatre al Gran Teatre, a les 20h. Carabau Teatre presenta «La discreta enamorada» de Lope de Vega. L’entrada es gratuïta, amb invitacions que s’arrepleguen a la Casa de la Joventut.

El 15 de març, es realitzarà a la seu de l’Associació Tyrius Xàtiva, «Dones llegint a Dones», a les 18h. A les 19h., hi haurà taula redona «Les dones construïm«.

El 16 de març hi haurà taller d‘Art Teràpia a les 19h., al CC La Ferroviària.

Del 20 de març fins el 26 d’abril, els dimarts i dijous de 17h. a 19h., hi haurà taller de costura per a homes i dones, a la seu de la Creu Roja Xàtiva.