Xàtiva commemora el 9 d’Octubre amb murals escolars, actuacions, concerts i el popular acte institucional

L’ajuntament de Xàtiva, en col·laboració de diversos col·lectius locals, ha programat diversos actes amb motiu de la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre, dia dels Valencians.

El proper divendres a les 9.30h., es farà la tradicional Mostra de Murals Escolars a l’avinguda de Selgas (Davant del Gran Teatre). Es tracta del dia de la Comunitat vist plàsticament pels escolars dels col·legis d’Educació Especial, Educació Infantil i Primària de Xàtiva. A les 12h al Gran Teatre es farà el lliurament dels XX Premis de Narrativa Breu 9 d’Octubre per a escolars de 3r de Primària a 2n d’ESO dels col·legis de Xàtiva.

El dissabte 8 d’Octubre a les 19.30 hores al Gran teatre es podrà gaudir de la I Mostra de Folklore «Arrelats» 2011, en el que participarà El Gindo, de Renedo de Esqueva (Valladolid) i l’Escola de Danses de Xàtiva. A les 20.00 hores la Societat Musical La Nova farà un concert simfònic del 9 d’octubre al pati a l’aire lliure de la Casa de Cultura. Ambdues actuacions son d’entrada lliure.

Finalment, el dia 9 d’Octubre des de les 12.30 hores a l’antiga Porta de l’Aljama en l’Ermita de Sant Josep, tindrà lloc l’acte institucional commemoratiu del 9 d’octubre. Es traca de l’homenatge a Jaume I de la Corporació Municipal i les diverses entitats i col·lectius de Xàtiva amb música ambientada per la Colla de Xirimiters i Tabals «La Socarrà» i exhibició de Danses Valencianes per l’Escola de Danses de Xàtiva.

[nggallery id=442]

Un comentario sobre “Xàtiva commemora el 9 d’Octubre amb murals escolars, actuacions, concerts i el popular acte institucional”

Los comentarios están cerrados.